Vertalers en tekstschrijvers voor bedrijfsleven en overheid
Al 30 jaar!

Gevonden worden op internet, en dan ... je bezoekers overtuigen!

Hoe goed scoor jij met je website? Herkennen relaties je in jouw site en krijg je de respons waar je op hoopt? Tekst is een machtig instrument om bezoekers van je website te overtuigen. Toch investeren veel bedrijven wel in techniek en design van hun website, maar zijn de teksten een ondergeschoven kindje. Een gemiste kans!

Gevonden worden op internet? Echt overtuigen en verleiden op je website? Je bereikt het met uitgekiende teksten, die niet alleen informeren, maar ook het onbewuste brein van je bezoekers aanspreken. 

Wij hebben ons verdiept in de manieren waarop je online-lezers kunt overtuigen. De kennis die wij op dit terrein hebben verworven, zetten wij graag in om jou te helpen meer profijt te halen uit je site.

Kies je pakket

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een dienstverlening op maat voor alles wat te maken heeft met online teksten: (her)schrijven, redactie en correctie (bijvoorbeeld van je nieuwsbrieven), adviezen en schrijfbegeleiding. 

Voor de teksten van je complete website hebben wij drie aantrekkelijke pakketten om uit te kiezen. 

STARTER - 4 WEBPAGINA'S

 Voor beginnende bedrijven.

- Homepage
- Product-/dienstpagina
- Over mij
- Contact

Met deze pagina's kun je– met de juiste opbouw en echt overtuigende teksten – al een prima website hebben die klanten oplevert. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek, liefst op jouw locatie, zodat we feeling krijgen met je bedrijf en de informatie krijgen die nodig is. Daarna gaan wij voor je aan de slag en krijg je van ons een eerste tekstvoorstel, waarop je je reactie kunt geven. Op basis daarvan maken we in overleg de definitieve versie. We gaan uit van maximaal 350 woorden per pagina.

Prijs voor dit pakket: € 597 excl. btw

Wil je meteen ook een Engelse versie laten maken die net zo overtuigend is als de Nederlandse? Dan komt je totale investering uit op € 897 excl. btw