Taalcheck Engels

De puntjes op de i

Stel, je hebt een tekst of vertaling in het Engels en die moet echt, echt overtuigend zijn, maar je hebt je twijfels. Ook dan kun je bij sbv anderetaal terecht. 

Onze Engelse redacteuren halen heel snel storende spel- of grammaticafouten uit je Engelse tekst. Dotting the i’s and crossing the t’s, noemen zij dat.
 

Maar zo’n taalcheck Engels kan veel meer omvatten. Hoe zit het met de stijl? Is de tekst wervend genoeg? Bereik je je doelgroep wel? Is er misschien een bewerking nodig om te zorgen dat ook mensen met een beperkte taalbeheersing (B1-niveau) de tekst goed begrijpen?

Zeker is dat Engelse teksten die niet door een professional zijn geschreven of vertaald, erg kunnen opknappen van zo’n bewerking.

  • Taalcheck door native speakers
  • Resultaat; een tekst waar je mee voor de dag kunt komen
  • Van Dunglish naar English
  • Altijd extra controle van hele tekst door tweede taalspecialist
  • Duidelijke offerte vooraf

Watvoor verbeteringen kan ik verwachten?

Het volgende voorbeeld geeft je een idee van hoe onze redacteurs/tekstschrijvers ervoor zorgen dat je tekst of vertaling na de taalcheck leest als een authentieke Engelse tekst. En als een trein.

Vóór de taalcheck:

When electricity was implemented to all households things changed very rapidly as well.

Na de taalcheck:

Things also changed rapidly when electricity became available to every household.

Onze taalcheck is al gauw een investering die je dubbel en dwars terugverdient. Wil jij onze expertise ook in jouw voordeel laten werken?

KLANTWAARDERING
Klanten geven ons een
8,7
Wij werken continu aan teksten en vertalingen van de beste kwaliteit, denken mee met onze klanten en stellen ons oplossingsgericht en flexibel op. Maar het kan altijd beter. Daarom meten wij de tevredenheid van onze klanten en vragen wij hun suggesties voor verdere verbetering. Vanzelfsprekend zijn wij blij met ieders input en met ons rapportcijfer!
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.