Skip to content

Hoe OVERTUIG je je bezoeker dat je goed bent?

Mensen die je website voor het eerst bezoeken, twijfelen zonder uitzondering: ze kunnen wel zeggen dat ze goed zijn, maar zijn ze dat ook echt?
Het is dus zaak die twijfel weg te nemen! Dat doe je door autoriteit uit te stralen en te bewijzen hoe goed je bent.Kwaliteitscheck

Valkuil

Je gaat ervan uit dat je bezoeker wel weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en je doet geen moeite hem te overtuigen.
Daarmee laat je je bezoeker met zijn twijfel zitten. Hij wil graag gerustgesteld worden en een bevestiging zien dat hij op jouw bedrijf kan vertrouwen. Dat maakt het voor hem makkelijker te beslissen.

Tips

Er zijn verschillende mogelijkheden om bewijs van je kwaliteit te leveren en je deskundigheid te laten zien:

  1. Geef citaten van tevreden klanten een prominente plaats op je website!
  2. Laat eventuele awards, lidmaatschappen en certificeringen zien.
  3. Geef een overzicht van enkele belangrijke opdrachtgevers.
  4. Deel je kennis met klanten (bijvoorbeeld via een blog), zodat zij ervaren dat je echt weet waar je mee bezig bent.

 Bewijzen

Met deze tips en die van de afgelopen twee maanden kom je al een aardig eind in de richting van een effectieve website. Volgende maand meer!

Extra korting

sbv anderetaal heeft zich gespecialiseerd in webteksten die werken. Voor het schrijven van een complete website hebben wij aantrekkelijke pakketprijzen. En in december geven wij daarop nog een extra korting als je de factuur binnen 14 dagen betaalt. Mail ons voor een offerte.