SuccesverhalenVertaalwerk is mensenwerk

Voor Energie Beheer Nederland B.V. (EBN) maken wij vertalingen Engels. Voor het jaarverslag, de website, beurzen en meer.
Ontdek deze caseFlinke korting op de vertaling van het jaarverslag

Voor Nedschroef vertalen wij elk jaar het jaarverslag en de notulen van de vergadering van de Europese en Centrale Ondernemingsraad
Ontdek deze caseSamen sterk voor een goede tekst of vertaling

Voor NBIP schrijven wij webteksten in het Nederlands en maken wij vertalingen naar het Engels, Duits, Nederlands en Frans
Ontdek deze caseDiverse teksten over allerlei onderwerpen

Wij vertalen allerlei soorten teksten voor Rijkswaterstaat: webteksten, speeches, presentaties, brieven, rapporten, magazines, beleidsstukken, factsheets, ondertitels bij animaties en meer.
Ontdek deze case

Project jubileumboek 25-jarig bestaan

Wij interviewden relaties van Gpi voor een jubileumboek ter ere van hun 25-jarig bestaan. Daarna schreven wij de teksten in het Nederlands en maakten we de Engelse vertaling.
Ontdek deze case

De vertalingen van de financiële termen dekken de lading helemaal

Voor deze Nederlandse bank, die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, vertalen wij ieder kwartaal financiële rapportages van het Engels naar het Nederlands en meer.
Ontdek deze case

TKH Group

Het succesverhaal over onze samenwerking met TKH Group is in de maak. Binnenkort kun je dit op deze pagina lezen.
Ontdek deze caseQuby maakt Toon - Wij vertalen Toon

Wij vertalen teksten voor Toon, de slimme thermostaat, in opdracht van Quby. Zowel voor de Toon-app als voor het Toon-display. Naar het Duits, Frans en Spaans.
Ontdek deze caseDiverse vertalingen voor diverse opdrachtgevers

Voor Sabel Communicatie vertalen wij teksten voor websites, brochures, advertorials, presentaties en persberichten. Voor hun opdrachtgevers Pepsico, Rijkswaterstaat, VodafoneZiggo en meer.
Ontdek deze case

Jambo Media

Het succesverhaal over onze samenwerking met Jambo Media is in de maak. Binnenkort kun je dit op deze pagina lezen.
Ontdek deze case