Skip to content

Project jubileumboek 25-jarig bestaan

Het jubileumboek schrijven en vertalen was een feestje!

Eind 2018 en begin 2019 werkten wij mee aan het jubileumboek van Gpi ter ere van hun 25-jarig bestaan. Gpi produceert rvs proces- en opslagtanks. Wij bij sbv anderetaal deden de interviews met de relaties van Gpi, schreven de teksten in het Nederlands en maakten de Engelse vertaling. Alles wat we doen, kwam samen in deze mooie klus: interviewen, schrijven en vertalen.

We kregen deze opdracht van Karim Adahchour, marketing manager bij Gpi. Hij vond ons via LinkedIn toen hij nog verantwoordelijk was voor de marketing bij zijn toenmalige werkgever, een bedrijf dat weegsystemen verkoopt. Hij zocht iemand die teksten kon schrijven. De twijfel die hij van tevoren had, was of wij wel specifiek technische teksten konden schrijven. Dat kunnen we. Onze teksten hebben hem overtuigd en hij heeft ons ‘meegenomen’ naar zijn huidige werkgever Gpi. Bij het jubileumboek kwam het voor hem daarbij nog goed uit dat wij zowel teksten schrijven als vertalen. Het Nederlands en het Engels in één klap geregeld.
WAT HEBBEN WE UITGEVOERD
Meer dan het jubileumboek
Naast de Nederlandse teksten voor het jubileumboek en de Engelse vertaling ervan, schrijven we ook persberichten en teksten voor de website van Gpi.
Klant vertelt
WAT KARIM PRETTIG VINDT AAN ONS IS:
“ De communicatie. Je hoeft maar een paar zinnen te zeggen en het is voor jullie al duidelijk wat we nodig hebben. Ook fijn dat het altijd snel kan. ”
“Nog even over het jubileumboek: ik ben er gewoon heel tevreden over. Hoe we dat samen hebben opgepakt. Het eindresultaat is gewoon geweldig. Het wordt goed ontvangen, niet alleen door collega’s maar ook door opdrachtgevers. Als de verkopers het boek meenemen en het wordt tijdens het gesprek al een beetje doorgebladerd, dan maakt het indruk. We worden gezien als een serieuze partij. Het boek geeft onze klanten echt dat duwtje in de rug om de order bij ons neer te leggen.”
Karim Adahchour
Marketing manager Gpi Tanks
Karim Adahchour - Gpi Tanks
ONZE UITDAGING
Teksten schrijven waar de geïnterviewde, Gpi én wijzelf blij mee zijn
Dat was bij het maken van het jubileumboek echt een uitdaging. We hadden met meerdere belanghebbenden te maken: de relatie die wij interviewden en de opdrachtgever Gpi. En binnen Gpi waren er meerdere mensen die de teksten wilden goedkeuren. Het was een mooie uitdaging en dankzij de betrokkenheid van alle partijen is het een prachtboek geworden.