SEO-tekstschrijvers – als je niet gevonden wordt, word je niet gezien

SEO – het toverwoord als het om webcontent gaat? Is succes gegarandeerd als de SEO in orde is? Nou nee. Natuurlijk, voor de meesten van ons geldt dat we veel van onze bezoekers moeten zien binnen te halen via de zoekresultaten van Google, en daarvoor is SEO heel belangrijk. Daarom is het op zich goed om met een SEO-tekstschrijver samen te werken.

Maar het is niet genoeg! Want wat heb je eraan als je goed gevonden wordt, maar je bezoekers vervolgens snel afhaken, omdat je ze niet weet te raken en te overtuigen? Daarom schrijven wij SEOplus-teksten. Teksten die goed zijn voor Google én voor je bezoeker. Teksten waar je echt wat aan hebt.

  • Goed overleg over jouw wensen
  • Een gedegen zoektermenonderzoek
  • Teksten geschreven voor Google én voor je bezoekers
  • Eerst gevonden worden, dan je lezer overtuigen

Zoektermenonderzoek – een belangrijke eerste stap

 Wat typen mensen in als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Dat zou wel eens wat anders kunnen zijn dan de woorden die jij zelf gebruikt. En een andere vraag: hoeveel van je concurrenten kiezen ook de zoektermen die jij interessant vindt?
 

sbv anderetaal werkt samen met specialisten die dit grondig voor je nagaan. Op basis daarvan kunnen we de beste zoektermen kiezen voor je teksten. 

En dan gaan we niet aan de slag als SEO-tekschrijvers, maar als SEOplus-tekstschrijvers. Om je bezoekers bij de kladden te grijpen.

 

Kies jij ook voor 'eerst gevonden worden, dan je bezoeker overtuigen'? Laten we samen een plan uitwerken.

KLANTWAARDERING
Klanten geven ons een
8,7
Wij werken continu aan teksten en vertalingen van de beste kwaliteit, denken mee met onze klanten en stellen ons oplossingsgericht en flexibel op. Maar het kan altijd beter. Daarom meten wij de tevredenheid van onze klanten en vragen wij hun suggesties voor verdere verbetering. Vanzelfsprekend zijn wij blij met ieders input en met ons rapportcijfer!
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.