Je jaarrekening in foutloos Engels laten vertalen

Om een beeld te hebben bij een financiële tekst vind je hier een stukje uit een jaarrekening:

De jaarrekening is opgesteld op basis van historische kosten, met uitzondering van de waardering op reële waarde van vastgoedbeleggingen, voor verkoop beschikbare financiële activa, derivaten en op aandelen gebaseerde betalingen. Alle transacties in financiële instrumenten worden verantwoord op transactiedatum.

Dat is moeilijk te begrijpen voor iemand zonder financiële achtergrond, vind je ook niet? Niet zomaar iedere vertaler kan dit begrijpen, laat staan vertalen naar het Engels of welke taal dan ook. Daarom zetten wij voor financiële teksten alleen vertalers in die financieel geschoold zijn en al veel van dit soort teksten hebben vertaald.

  • Jarenlange ervaring op financieel gebied
  • Kwalitatief hoogstaande vertalers
  • Zorgvuldigheid dankzij een tweede lezer
  •  Vertalers zijn native speakers
  •  Deadlines worden nagekomen
  •  Plezierig persoonlijk  contact

Financiële teksten in alle soorten en maten

Al sinds het stenen tijdperk, nou ja iets later, sinds onze oprichting in de jaren tachtig vertalen wij financiële teksten. Voor diverse bedrijven, banken en Europese instellingen vertalen wij jaarrekeningen Engels, Duits, Frans , kwartaal- en halfjaarberichten, persberichten met jaarcijfers, accountantsverklaring en meer.

 

Aandelenprospectus, jaarverslag of financieel beleidsstuk laten vertalen? Ontdek onze voordelen.

KLANTWAARDERING
Klanten geven ons een
8,7
Wij werken continu aan teksten en vertalingen van de beste kwaliteit, denken mee met onze klanten en stellen ons oplossingsgericht en flexibel op. Maar het kan altijd beter. Daarom meten wij de tevredenheid van onze klanten en vragen wij hun suggesties voor verdere verbetering. Vanzelfsprekend zijn wij blij met ieders input en met ons rapportcijfer!
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.