Ervaren in vertalingen voor overheden

Die speech voor de burgemeester moet morgen vertaald zijn en de deadline voor het vertalen van dat beleidsdocument was gisteren. Bij overheden werkt het vaak zo, en dan heb je behoefte aan een vertaalbureau dat flexibel genoeg is om aan dergelijke wensen te voldoen. sbv anderetaal is zo’n bureau. Verschillende Nederlandse overheden roepen al jarenlang onze hulp in voor het vertalen van hun teksten. Zo vertalen wij sinds jaar en dag de speeches van een aantal burgemeesters van grote steden. Naar volle tevredenheid!

  • Ervaren vertalers
  • Native speakers
  • Een tweede vertaler leest de hele vertaling na
  • Betrouwbaar
  • Heldere offerte
  • Korte communicatielijnen

Daarnaast vertalen wij uiteenlopende teksten over infrastructuur. Inmiddels weten we daar aardig onze weg in te vinden. Het gaat daarbij vaak om omvangrijke teksten, en dan kan het gebeuren dat wij meer vertalers inzetten om de doorlooptijd in te korten. Maar ook dan blijven de kwaliteit en de eenheid gewaarborgd dankzij het feit dat slechts één persoon al deze vertalingen reviseert en tot een geheel samensmeedt. En, ook belangrijk, doordat wij werken met vertaalsoftware, die ons in staat stelt om terminologie en terugkerende zinnen consistent te vertalen. Overheden zijn blij met sbv anderetaal. 

Overheidsdocumenten inhoudelijk correct laten vertalen, misschien ook met een vertaalslag naar het algemene publiek? Kolfje naar onze hand!

KLANTWAARDERING
Klanten geven ons een
8,7
Wij werken continu aan teksten en vertalingen van de beste kwaliteit, denken mee met onze klanten en stellen ons oplossingsgericht en flexibel op. Maar het kan altijd beter. Daarom meten wij de tevredenheid van onze klanten en vragen wij hun suggesties voor verdere verbetering. Vanzelfsprekend zijn wij blij met ieders input en met ons rapportcijfer!
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.