Het adres voor een klantgerichte vertaling van je website

Werk je regelmatig met buitenlandse klanten, of wil je je daarop gaan richten, dan is het een goed idee om je website in een of meer talen te laten vertalen. Voordat je dat laat doen, is het verstandig eens kritisch naar je Nederlandstalige site te kijken, en dan met name naar de tekst.

Iedereen wil natuurlijk een mooie, snelle site hebben die qua kleurstelling en vormgeving aantrekkelijk is, maar dat is zeker niet het belangrijkste. Vergelijk het met een prachtige auto die beroerd rijdt. Of met een glossy magazine waar oninteressante artikelen in staan. Waar het echt om draait, is de inhoud. Wanneer bezoekers van je site niet direct zien wat je doet, of na drie zinnen al geïrriteerd wegklikken, is dat niet alleen frustrerend voor hen, maar ook voor jou!

  • Een website die buitenlandse klanten aanspreekt
  • Professionele vertalingen die niet als vertaling lezen
  • Gegarandeerd zonder spel- en grammaticale fouten
  • Vertaald door een native speaker
  • Die gespecialiseerd is op jouw vakgebied
  • Duidelijke offerte

Win het vertrouwen van buitenlandse klanten

Zit je site daarentegen in de basis goed in elkaar, dan komt het met die vertaling(en) ook wel goed. Als je die ten minste laat uitvoeren door een taalspecialist die bovendien native speaker is! sbv anderetaal werkt altijd met native speakers. Een tekst die naar het Engels vertaald moet worden, wordt dus vertaald door iemand die als moedertaal Engels heeft en bovendien verstand heeft van jouw vakgebied. Daardoor win je het vertrouwen van (buitenlandse) klanten en voorkom je blunders die vervelende gevolgen kunnen hebben. 

En dan moet die vertaling natuurlijk nog worden gecontroleerd. Bij ons gaat geen vertaling de deur uit zonder woord voor woord te zijn nagelezen en vergeleken met de brontekst door een reviseur (een andere, ervaren vertaler). Deze reviseur kijkt of de vertaler de brontekst goed heeft begrepen, of er nog typ- of andere fouten in de tekst staan en of er niets is weggelaten. En natuurlijk of de stijl in orde is. 

Zo verzekert sbv anderetaal je van een tiptop website die het lezen meer dan waard is!

 

Doe je internationaal zaken en wil je een website waarmee je echt scoort? Waarvan de SEO ook dik in orde is? Ontdek hoe wij je kunnen helpen.

KLANTWAARDERING
Klanten geven ons een
8,7
Wij werken continu aan teksten en vertalingen van de beste kwaliteit, denken mee met onze klanten en stellen ons oplossingsgericht en flexibel op. Maar het kan altijd beter. Daarom meten wij de tevredenheid van onze klanten en vragen wij hun suggesties voor verdere verbetering. Vanzelfsprekend zijn wij blij met ieders input en met ons rapportcijfer!
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.