Vertalen Engels naar Nederlands

Je wilt een tekst laten vertalen van het Engels naar het Nederlands, maar je vindt het lastig te beoordelen wie een goede vertaling zal afleveren. Dat betekent dat je moet vertrouwen op ervaring, reputatie en kwaliteitsgarantie.
Welnu, bij sbv anderetaal ben je aan het juiste adres! Voor onze vaste Nederlandstalige vertalers is vertalen uit het Engels dagelijkse kost, dus aan ervaring ontbreekt het niet. Toch is het voor ons geen routineklus, want iedere tekst is weer anders. Wij besteden veel aandacht aan het maken van een kwalitatief goede vertaling, die vrij is van grammaticale en spelfouten, en die ook qua stijl dik in orde is.

  • Vertalingen door native speakers met taalopleiding
  • Altijd dubbele controle
  • Gebruik van een vertaaltool
  • Kwaliteit gewaarborgd
  • Consisten terminologiegebruik
  • Vrij van grammaticale en spelfouten

Vertaalproces

De kwaliteit wordt allereerst gewaarborgd doordat al onze vertalers een (universitaire) taalopleiding hebben afgerond. Daarnaast wordt iedere vertaling van begin tot eind gecontroleerd door een andere vertaler, én maken wij gebruik van een vertaaltool die iedere eerder vertaalde zin alvast invult. Zo kun je er zeker van zijn dat onze vertalingen en gebruikte terminologie consistent zijn! Een veilig idee toch?

direct advies
Lorem ipsum etrui dolo sit amet, consectetur adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt.

KLANTWAARDERING
Klanten geven ons een
8,7
Wij werken continu aan teksten en vertalingen van de beste kwaliteit, denken mee met onze klanten en stellen ons oplossingsgericht en flexibel op. Maar het kan altijd beter. Daarom meten wij de tevredenheid van onze klanten en vragen wij hun suggesties voor verdere verbetering. Vanzelfsprekend zijn wij blij met ieders input en met ons rapportcijfer!
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.