Voorwaarden

Wil je met ons in zee voor het schrijven of vertalen van je teksten? Top! Wij gaan ons uiterste best doen om je opdracht goed uit te voeren en zo een mooie steen bij te dragen aan je succes. 

Het is natuurlijk wel belangrijk dat we van weerszijden weten waar we aan toe zijn. Daarom hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Deze gelden voor alle opdrachten die wij uitvoeren, tenzij wij schriftelijk iets anders hebben afgesproken. 

Als je precies op de hoogte wilt zijn van alle kleine lettertjes, download dan onze algemene voorwaarden

Op deze pagina noemen we een paar belangrijke uitgangspunten. 

Zijn er dingen onduidelijk? Neem contact op!

 

  • Wij behandelen elke opdracht vertrouwelijk.
  • Wij kunnen een opdracht  of een deel daarvan laten uitvoeren door derden. Daarbij blijven wij verantwoordelijk voor de dienstverlening en de kwaliteit van het geleverde product. Ook blijven wij verantwoordelijk voor de vertrouwelijke behandeling van je gegevens.
  • Samen bereiken we het beste resultaat. Daarom willen we graag dat je ons relevante documentatie en/of terminologie verstrekt, als je die hebt. Ook vragen we je medewerking als we tijdens de uitvoering willen overleggen.
  • De afgesproken levertermijn is een streeftermijn, tenzij we uitdrukkelijk anders hebben afgesproken. Wanneer blijkt dat wij de afgesproken termijn niet gaan halen, laten we je dat direct weten.
  • Aan particulieren vragen wij betaling vooraf. Bedrijven en overheden ontvangen een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen.
  • Wanneer wij een tekst of vertaling hebben geleverd, dragen wij de auteursrechten aan je over zodra je aan je betalingsverplichtingen voor de opdracht hebt voldaan.
  • Heb je een klacht? We doen er graag alles aan om deze naar tevredenheid op te lossen. Laat ons zo snel mogelijk weten, en in ieder geval binnen 10 dagen na levering, weten wat het probleem is – graag zo concreet mogelijk.  En geef ons de mogelijkheid zelf het geleverde te verbeteren of te vervangen wanneer dat nodig mocht blijken. 
Gratis
7 tips voor teksten met superkracht
Wil jij ook schrijven met meer impact? Vraag onze tips aan en je teksten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.